söndag 22 juli 2012

Nu blir man väl snart kallad för Cherokee också!

På tal om de senaste händelserna av namnförväxlingar känner sig Cherokee manad att varna Chinook för att Nea planerar en "namn-fel-jamnings-attack".


Busan: Vem bryr sig?!

16 kommentarer:

 1. Hihi.....
  /NoooooooooooooosPussssssssss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihihiiiii!
   Noooospussisar tillbaka! ♥

   Radera
 2. Svar
  1. Gullungar, ni också!
   Nospussisar tillbaka!

   Radera
 3. *fnissar så morrisarna nästan trillar av*
  Men ni får vara snälla mot Nea som nästan håller på att svälta ihjäl därhemma. Det är säkert pga utmattning och yrsel (och lite för mycket kattmynta) som hon har råkat jama fel namn ett par gånger.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt synd om Nea! *försöker att hålla oss för fnissis och försöker att se allvarliga ut* Yrsel är inte bra för balunsen...ehhh balansen. Och kattmyntan kan vara riktigt förrädisk i år av allt regnande. Det har kommit lus-uslingar i den! *hrmpfff, fniss!*

   Har du en blogg vi kan besöka, go´aste Alice? Vi har stirrat i listan men har inte hittat dig där. Antingen BORDE vi veta om du har en blogg, eller så har vi blivit senila, men det är nog snarare matte som blivit senil, för det är HON som borde hålla koll åt oss! Men hon tycks ha NOLL KOLL just nu! *suckar tungt*
   Nosbuffar tillbaka! ♥

   Radera
 4. Nä matte vägrar skaffa en blogg till mig fast jag har bloggvana och allt *surar* (var bloggkatt på Södertälje katthems sida för 2 år sen innan jag flyttade hem till matte) Jag får se om jag lyckas överjama matte nån gång, men hon bara suckar över att det verkar så bökigt att lära sig allt och ändå jobbar hon med datorer, låter som en dålig ursäkt bara tycker jag.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försök att överjama matte. Det här är ju jätteskojsigt att blogga!
   Nosbuffar tillbaka

   Radera
 5. Vilka SNYGGINGAR ni är, men säg inte till mina hundkompisar att jag sagt det.... Min matte "Gökboet" har lovat att inte heller skvallra!

  Voff på er ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tassligt tack att du tycker vi är fina. Vi lovar att inte skvallra till dina voffis-kompisar! Skojsigt att du tassade in till oss.
   Kurrelisvansvift på dig!

   Radera
 6. Åh stackars Chinook! Jag lovar och svär att dra ner på myntan nu och aldrig sätta mig vid datorn när jag tagit mynta. Blir ju så fel då, kan inte hålla rätt på katter och namn.

  Förlåt, förlåt, förlåt tusen gånger.

  Nospuss eder virriga Nea theCat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. *Phuuuiiihhh!* Då kan jag andas ut av lättnad!?
   Nospussisar och Kurrelisvansvift!/Chinook

   Radera
 7. Bröderna Bus bara retas ju.
  Chinook och Cherokee är såna retstickor. *fniss*
  Noseligospussisar på er och på Busan också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katt-doktorn ordinerar: "Minst en retsticka om dagen och lite gose-kill och klapp på magen"! hihihi ^ ^

   Pälskliga häls-pälsningar/Doktor Buddis

   Radera
 8. Tvåbeningarna är bäst på namnförväxlingar, för jag får heta både det ena och det andra. Busen, Snutten, Lix, Snuttegubben och ändå heter jag Felix, hur svårt kan det va, hihi.

  Russelpussar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får väl börja kalla din matte och husse för Karl-Orvar och Hulda-Berta så får de själva se hur skojsigt det är! Be också om att de visar upp sina leggitummationer så att du kan se om det verkligen ÄR matte och husse! Vovva om den flera spruttiljoner gångsingar om dagningen så de till slut inte vet vad de hette innan de visste vad de hette....Ehhhh...Öhhh! Hur blev det HÄR då? *kliar oss i hövve*

   Kissemisspussisar på´re snygge voffisen

   Radera

~♥~ INGEN SPAM ♥ BARA VOFF & JAM! ~♥~
~♥~ Och håll er gärna till ämnet vi jamar om ~♥~